Přeskočit na hlavní obsah

Na návštěvě u vyklouzů

Likvidací katolické liturgie a jejím nahrazením tzv. řádnou formou neboli zprotestantštělým paskvilem novus ordo missae se kněžím jaksi odebral smysluplný motiv jejich existence spojené se závazkem k zdrženlivosti pro Nebeské Království a oni se světe div se "žení", případně pod dispenzi a licizaci skutečně žení, nebo si jen vydržují konkubíny.

Bergooglio však jak jsme již uvedli trvá na tom, že katolická liturgie je jen výjimky pro ty, kdo se  vzdálili a nadále udržuje NOM. 

12. 11. 2012 uvedla hlásná trouba Amtskirche, že Bergooglio navštívil jednoho patera vyklouze, který se s povolením církevní vrchnosti oženil a že při tomto setkání bylo vícero vyklouzů s manželkami a dítky. Bylo kolem toho haló: "Na římském sídlišti se pod domem, ve kterém nyní žije Andreova rodina, shromáždilo asi padesát lidí, protože zpráva o papežově příjezdu se rychle rozkřikla" (zdroj: http://radiovaticana.cz/clanek.php4?id=24715 ). 

"Che" Bergooglio tak možná připravuje další útok na zbytky éry "pelagiánství" a k protestantskému cirkusu za hoblponky a žehlícími prkny umožní světit "pastory", kteří spí s ženskou, protože nějké sacrum a oběť, to v koncilní humanistické sektě je považováno za "pelagiánskou" veteš minulosti a "gnostické" haraburdí. 

Rozhodně zase ukázal, jak úchvatně je milosrdný a otevřený lidem na okraji. 

Kardinál s velčkou, či vdaná matka pečující obětavě o své děti není to pravé ořechové, to nevěsty s bubny, vyklouzové, muslimští ministranti, a mytí a olizování nohou muslimským kriminálnicím je tím pravým zviditelněním pro zeleno - rudého falešného proroka našich dnů.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kdo je fr. Albert T.O.P. alias psudoodporák Jakub Augustin Valenta

Ačkoliv se stále více utahují šrouby politické korektnosti, patří k učení Církve mj. odmítnutí ideologie absolutní svobody slova, která je zednářským výdobytkem odsouzeným mj. encyklikou Mirari vos arbitramur Řehoře XVI. Nedomnívám se, že je správné postihovat např. politicky nekorektní názory na některé historické události či vyhazovat kvůli tomu lidi z práce. Přesto civilizovaný stát musí určité projevy škodící obecnému dobru (např. pornografie, pomluvy, hlásání bludů) omezit. S pobavením jsem si přečetl článek Jakuba Augustina Valenty, terciáře avrillských dominikánů, kde se vyznává z toho, že je zastáncem absolutní svobody slova. Doslova ve svém redaktorském moudru napsal:  Jsem zastáncem absolutní svobody slova, univerzálního „Hyde parku“. Každý má mít možnost mluvit, co mu slina na jazyk a prst do klávesnice přinese. Pokud by snad tato zásada neplatila univerzálně a bez omezení, svoboda slova zaniká". ( Zdroj: http://chrudimskenoviny.cz/…/jakub-valenta-j

Suspenze Pio Olaha OP

Arcibiskupství pražské vydalo prohlášení, ve kterém se praví: "představený a ordinář, provinciál Řádu bratří kazatelů (dominikánů) P. Benedikt Mohelník OP. Ten sdělil pražskému arcibiskupovi Mons. Dominiku Dukovi, že jmenovanému P. Oláhovi zaslal dopis, kde jej upozorňuje na církevní předpisy, dle kterých již nemá pověření ke svátostným úkonům, tedy ani k vysluhování mše svaté". Zdroj: http://www.apha.cz/sdeleni-arcibiskupstvi-prazskeho Reakční pozorovatel nepochybuje, že uvedený prohomosexuální dominikán je zralý na kanonické tresty těžší než suspenze za svou prohomosexuální agendu.S politováním však musí konstatovat, že to není poprvé, co načapal koncilní sektu při neznalosti kanonického práva. Věc se má tak, že suspenze je zákaz vykonávat moc ze svěcení, příp. řízení a výkon práv spojených s úřadem. Bylo-li prohomosexuální individuum Oláh pouze suspendováno, nebyla mu odňata tím samým pravomoc (jurisdikce). Reakční pozorovatel si dovoluje upozornit doktory a docenty, že

Aby nejen v Menzingenu věděli co je čeká ...

Zpráva, že Bergooglio rozhořčený odporem k rozdávání šprcek, zřídil v Maltézském řádu protektorát není nijak překvapivá. Celá situace ukazuje velkou ráznost Falešného proroka a jeho pohůnků k těm, kdo si dovolí odporovat jeho revolučnímu kursu. Boffův papež postupuje zcela logicky v rámce svého zvráceného myšlení a je naivní se domnívat, že brandingované FSSPX bude jeho zásahů ušetřeno. Taktika je vždy stejná a používají ji i tajné služby, totiž využití vnitřních zrádců a kolaborantů s mocí KHS, kteří budou "ukázněně" spolupracovat (a donášet), až Jeho Něžnost zasáhne železnou pěstí.  Netřeba však vždy nějakých tajných infiltrací zednáři, tajnými agenty a tak podobně, i když ani to nelze vyloučit. Bohatě stačí  deprivovaní jedinci, kteří za pamlsek důležitosti hodí za hlavu zábrany a budou ochotně spolupracovat.  V době malin nezralých to byli různí čeřichové (agent StB Holeček, kámoš dr. Vlka), dnes Hluboké vedení a jeho pohůnci aplikují zásadu,